Persoonlijk
Betrokkenheid
Aandacht
Professionaliteit

Zorgopdracht(en) aangeboden

Door een toenemend aantal zorg aanvragen in deze, en direct omliggende, gemeenten zijn wij op zoek naar gediplomeerde, ervaren Zorg ZZP’ers met eigen vervoer. Ben jij Helpende, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige (niveau 4) en kun je opdrachten aannemen, neem dan vrijblijvend contact op met OerZorg via telefoonnummer 06-18175813 of vul een contactformulier in op onze website.

Intercollegiale samenwerkingen

OerZorg en VPZorg4U werken samen sinds 2015 en delen dezelfde visie als het gaat om zorg verlenen,  “De Cliënt voorop!”. Heleen Oerlemans en Lieke Wijnands vervangen, adviseren en ondersteunen elkaar in elkaars werkgebied.

logo

OerZorg heeft nauwe samenwerkingen met andere medische disciplines rondom cliënten, zoals bijvoorbeeld huisartsen en andere therapeuten.

Ervaringen

Tevreden geholpen mensen

Lees hier de ervaringen van mensen die eerder zijn geholpen.

Dag Heleen.
Wat een professionele, zachtaardige en betrokken Verpleegkundige mochten wij in ons huis ontvangen! Alle lof en alle dank aan jou. Lieve groetjes.

Beste Heleen,
Dank je wel voor de warme en deskundige zorg die jij en je collega’s hebben verleent. Jullie zijn een goed team!

Lieve OerZorg’ers.
Bedankt voor de geweldige zorg die jullie hebben geleverd in het afgelopen jaar! Ik voel mij gezien, gehoord en verzorgd!